Original_png

Aluminiumdörrar

Aluminiumdörrar

  1. Dörrarna i MB-70HI-systemet har högre värmeisolering, vilket beror på användningen av speciella isoleringsinsatser och termiska raster samt packningar av EPDM-tvåkomponent syntetiskt gummi: fast och cellulär.
  2. Dörrar gjorda i detta system är en bra lösning även för energieffektiv byggnad.
  3. Possibility to choose from the wide RAL color range.
  4. High-class fittings applied in the aluminum doors give great protection against burglary. 

Profil

Systemprofilerna har en kammarstruktur med konstruktionsdjupet 70 mm med en termisk brytning av polyamid, som är förstärkt med glasfiber och speciella insatser som isolerar sektionen inuti och mellanrummet mellan fönsterkanaler i MB-70.

Glas

Glaspåsar finns med tjocklek upp till 50mm; 1-kammars glaspaket med termisk transmittans Ug = 1,0 W / (m2K) enligt PN-EN674-normen i standard; Möjligheten att applicera ett tre-glaspaket med Ug = 0,5 W / (m2K) eller fyrglas med krypton med Ug = 0,3 W / (m2K); möjligheten att applicera glasögon med förbättrad ljudisolering, härdad, säkerhet, inbrott, prydnad eller solskydd. Ett brett utbud av dörrfyllningar är tillgängliga.

Beslag

3-punkts automatisk espagnolette MACO; gångjärn av dragit aluminium som sticker ut med stor hållbarhet. Lås eventuellt med en punktspärrbult.

Begär en GRATIS offärt, få svar innom 48 timmar! 
Enkelt snabbt och bekymmersfritt